Все

Історії › Історія № 50

Доброго дня всім читачам. Хочу розповісти вам свою історію про створення онлайн-радіо.

Радіо - це хоббі всього мого дитинства. Першими спробами транслювати радіо у мене були не вдалими. Ще в дитинстві я намагався зробити фм-передавач та транслювати музику для своїх сусідів)). Памятаю цю подію, коли почув як сусід через дорогу слухає моє радіо, не можу передати словами мою тоді радість.

Такі передачі тривали не довго. З появою інтернету, я почав робити спроби створювати інтернет-радіо. Першим таким радіо було Красилів ФМ. Знайшовши безкоштовний хостинг, та маючи власний компютер я зміг транслювати пів дня. Слухачів на той час було приблизно 10-15)).

Через неякісний хостинг та нестабільний інтернет довелося закрити таку радіостанцію. На деякий час я забув про радіо. Але всетаки через пару місяців я остаточно вирішив зробити свою власну, гідну інтернет-радіостанцію.

Взявши на тест ВПС (14 днів), знайшовши спосіб як безкоштовно отримати ліцензійну операційну систему Віндовс, я зміг створити радіо, яке до сьогодні працює 24 години на добу)).

В той час залишалось тільки знайти кошти на оплату ВПС. І мені випадково повезло, коли я допоміг одній людині з веб-проетком, він оплатив мені ВПС на три місяця. Отже так народилась інтернет-радіостанція UAFM - http://uafm.km.ua. Тепер у мене є можливість займатися своїм улюбленим хоббі.

P.S. Поки оплачений ВПС))))

Андрiй

Хотите выиграть iPad 2?
Принимайте участие в конкурсе!