Все

Історії › Історія № 63

Історія Inspired почалася рівно два роки тому - саме тоді в мене вперше виникла ідея створити блог, вільний від негативу.

Практично кожен сайт в інтернеті зараз сповнений різноманітною інформацією - і, на жаль, багато ресурсів зловживають негативом для здобуття більшої аудиторії. Катастрофи, війни, кримінальне відео та ДТП - чи не обов'язковий елемент сучасного сайту з новинами. Тоді, коли я зрозумів, що було б цікаво створити блог, який би став для інших людей місцем для натхнення та позитиву, я й придумав назву Inspired і першим ділом пішов реєструвати через компанію NIC.UA відповідний домен в зоні .com.ua.

Перший рік свого існування проект не був для мене на першому місці. Це був звичайний блог, в якому я час від часу публікував цікавий контент візуального характеру - фотографії, інфографіки та відео, не задумуючись особливо про якусь певну стратегію і не будуючи планів. Проте на початку 2011 року не без моральної підтримки своїх друзів, я вирішив взятися за нього по-серйозному: матеріали почали виходити практично кожен день, і на сайт пішли перші сотні, а потім і тисячі відвідувачів.

Крок за кроком я розширював коло тематик, знаходив вражаючі фото і захоплювався ними разом зі своїми читачами. Після того, як влітку на Inspired були опубліковані Карти України очима її жителів, на сайт обрушилася справжня популярність - мені почали дзвонити з місцевих та всеукраїнських видань, запрошувати на телеефіри та інтерв'ю.

Проте не це спонукало рухатися далі - адже жодні публікації не замінять справжніх слів вдячності від читачів, які могли написати мені пізно ввечері просто для того, щоб подякувати за мій сайт і побажати успіху. Саме це і було справжнім натхненням - приносити людям задоволення та радість бодай на одному краєчку всесвітньої мережі.

Якби не Inspired, то мене б не було серед переможців конкурсу блогів BUBA 2011 та в списку людей року від журналу Український Тиждень. Якби не Inspired, то я б не познайомився з десятками класних людей, які продовжують надихати інших своїм прагненням до успіху. Саме тому хотілося б побажати, аби кожен міг знайти себе та своє натхнення, як колись я знайшов його у єдиному слові.

Сергій Пішковцій

Хотите выиграть iPad 2?
Принимайте участие в конкурсе!