Все

Історії › Історія № 16


В далекому 2006 році, коли ще навіть компанії nic.ua не існувало (розпочав як казку :) ), будучи на першому курсі столичного вузу вирішив створити інформаційний сайт рідного міста Копичинці, що на Тернопільщині.

Тоді ми з другом підійшли конструктивно до всього - ще задовго до запуску спочатку придумали концепцію сайту, що висвітлюватиме, розділи, інформаційне наповнення. Спочатку все виглядало досить не оптимістично, багато хто говорив для чого це вам і що такий сайт нікому не потрібний. Але із хвилею стрімкого розвитку інтернету в регіонах сайт виявився чи не одним джерелом інформації та майданчиком для спілкування в місті.

За 5 років існування було проведено кілька конкурсів, фотовиставок, поставлено дві веб-камери в місті тощо, всього й не згадаєш. Окрім дій в онлайні сайт отримав продовження в офлайні. На певні кошти які появились (реклама на сайті тощо) було проведено кілька спортивних змагань стрітболу, пейнтболу, баскетболу що стало хорошою традицією.

Звичайно нічого надприроднього в цій історії нема, але часом хочеться похвалитись ;) Щодня сайт відвідує близько 600-700 унікальних користувачів, при населенні всього в 7 тис. у містечку цілком пристойний результат.

Отака от success story :) І найголовніше - робота над сайтом приносить кайф! Зараз звісно у мене є й інші проекти, домени яких як і kopychyntsi.com.ua обслуговуються nic.ua, але власне перший і здається найуспішніший сайт став поштовхом до інших інтернет-проектів.

Тарас Демчук

Хотите выиграть iPad 2?
Принимайте участие в конкурсе!