Правила акцiї

З 26 грудня 2018 р. до 25 січня 2019 р. завантажте своє селфі на сайт club.nic.ua.

Як взяти участь

1.

З 26 грудня 2018 р. до 25 січня 2019 р. подiлiться своїм святковим фото на сайтi club.nic.ua.

Зробіть оригінальне новорічне селфі й опублікуйте його на сайті акції. Діліться селфі в соціальних мережах, збирайте голоси та вигравайте цінні призи.

2.

Авторизуйтесь на сайтi для участi в акцiї.

Для авторизації на сайті акції використовуйте дані свого акаунту на NIC.UA чи зареєструйтесь, якщо у вас ще нема такого акаунту. Після реєстрації на вказаний e-mail прийде лист з посиланням для його підтвердження. Обов’язково підтвердіть свій e-mail, щоб взяти участь у фінальному розіграші призів.

3.

Один учасник може авторизуватися для участi в акцiї тiльки один раз.

У разі авторизації одного учасника з різними адресами електронної пошти співробітники NIC.UA мають право самостійно визначити, яка саме авторизація братиме участь в акції.

Всі селфі перед публікацією проходять модерацію. Коли ваше селфі буде опубліковано, ви отримаєте сповіщення електронною поштою.

4.

Фiналiсти акцiї будуть визначенi за допомогою голосування.

Фіналісти будуть оголошені протягом 7 робочих днів після закінчення акції на сайті club.nic.ua та отримають відповідні повідомлення на адреси електронної пошти, які були вказані при авторизації.

Призерів визначить спеціальне незалежне жюрі серед селфі, які наберуть найбільшу кількість голосів. Результати будуть опубліковані на сайті club.nic.ua додатково, але не пізніше 28 лютого 2019 року.

Шанси отримати головні призи вище у тих, хто зробив замовлення на нашому сайті NIC.UA та сайті наших партнерів Interkassa (з тим же email), зібравши більше балів:

  • реєстрація на сайті акції — 1 балл;
  • активне замовлення на NIC.UA — +1 бал за кожне замовлення;
  • клієнт Interkassa — +1 бал.

Призи

З повним списком гарантованих призiв та подарункiв, якi будуть розiгранi в фiналi акцiї, ви можете ознайомитись в роздiлi «Усi призи».

Пiд отриманням головного призу мається на увазi можливiсть його придбання за 1 грн. Дана сума буде знята з особового рахунку клiєнта NIC.UA.

Ми не зможемо видати призи в грошовому еквiвалентi або обмiняти.

Доставка фотомагнiтiв — за наш рахунок (доставка в АР Крим та до певних мiст Луганської та Донецької областей неможлива).

Знижка на реєстрацiю ТМ поширюється тiльки на послуги агентства Broodex. Держмито сплачується повнiстю.

Точне мiсце та час оголошення результатiв будуть зазначенi не пiзнiше 28 лютого 2019 року. У разi, якщо ми не зможемо зв’язатись з переможцем конкурсу впродовж 1 мiсяця пiсля оголошення, перемога присуджується iншому учаснику.

Спiвробiтники NIC.UA i їхнi родичi можуть брати участь в акцiї, але не можуть брати участь у розiграшi призiв.

Змiни в правилах

Органiзатор конкурсу має право вносити змiни до даних правил в ходi проведення конкурсу, публiкуючи змiни на цiй сторiнцi.

Боротьба зi зловживаннями

Органiзатори залишають за собою право без пояснення причин не допустити або зняти з участi в акцiї будь-якого користувача, а також не допустити чи зняти з участi в конкурсi селфі, що не вiдповiдають суспiльнiй моралi чи мiстять об’єкти авторського права, якi не належать автору роботи. Органiзатори також залишають за собою право не допустити до участi селфі без пояснення причин. У випадку, якщо селфі не пройде модерацiю чи знiметься з конкурсу, учасник буде повiдомлений про це листом електронною поштою. Пiсля цього учасник може надiслати нове селфі і повторно брати участь в конкурсi.

Передача информацiї

Беручи участь у конкурсі, користувач (учасник) підтверджує, що вся передана інформація для участі в конкурсі, в тому числі тексти, фото, аудіо-візуальні матеріали та інше, не порушує права третіх осіб. При цьому організатор (ТОВ «НІК.Юей») автоматично отримує права на копіювання, використання, розкриття й поширення даних матеріалів у власних інтересах, в тому числі з комерційними цілями, без обмежень у часі території і способу використання, методами, що не порушують чинного законодавства України.

Передачею інформації вважається як відправка користувачем даних на електронну пошту (e-mail) акції, так і публікація в соціальних мережах з відповідною позначкою, обумовленої в правилах акції. Будь-яка інформація, передана таким чином, не має на увазі плату за її одержання або використання і не буде відшкодована організатором чи третьою особою, як у випадку прийняття її до участі в акції, так і в тому випадку, якщо передана інформація не приймає участі в акції.

У випадку, якщо передана інформація або її частина може бути кваліфікована як «персональні дані» відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», учасник, передаючи таку інформацію, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою прийняття участі в конкурсі та отримання призів. Такий дозвіл на обробку персональних даних набирає чинності з моменту передачі інформації для участі в конкурсі та діє протягом п’яти років з моменту закінчення конкурсу. Вимога знищення персональних даних автоматично припиняє участь у конкурсі і тягне за собою повернення отриманих призів як в момент дії акції, так і протягом п’яти років з моменту закінчення конкурсу. Крім цього, передачею інформації учасник підтверджує, що йому відомі права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», мети отримання організатором такої інформації, а також те, що його дані будуть передані компанії ТОВ «НІК.Юей», яка в свою чергу має права без додаткового повідомлення надавати доступ (публікувати на сайті club.nic.ua, nic.ua і його піддоменів) до його персональних даних третім особам (відвідувачам сайту, а також організаторам та залученим експертам) не змінюючи при цьому мету обробки таких даних.

Поделитесь списком с друзьями: