Правила акції

В період з 14.12.2015 г. до 31.01.2016 хмарний провайдер NIC.UA (ТОВ «НІК.Юей») проводить рекламну кампанію з розіграшем призів.

Як взяти участь

1

З 14 грудня 2015 р. до 31 січня 2016 р. створіть свій новорічний список на сайті club.nic.ua.

Створіть оригінальний новорічний список і опублікуйте його на сайті акції. Діліться списками в соціальних мережах, збирайте голоси та вигравайте цінні призи.

2

Авторизуйтесь на сайті для участі в акції.

Для авторизації на сайті акції використовуйте дані свого акаунту на NIC.UA чи зареєструйтесь, якщо у вас ще нема такого акаунту. Після реєстрації на вказаний e-mail прийде лист з посиланням для його підтвердження. Обов’язково підтвердіть свій e-mail, щоб взяти участь у фінальному розіграші призів.

3

Один учасник може авторизуватися для участі в акції тільки один раз.

У разі авторизації одного учасника з різними адресами електронної пошти співробітники NIC.UA мають право самостійно визначити, яка саме авторизація братиме участь в акції.

Всі списки перед публікацією проходять модерацію. Коли ваш список буде опублікований, ви отримаєте сповіщення електронною поштою.

4

Фіналісти акції будуть визначені за допомогою голосування.

Фіналісти будуть оголошені протягом 7 робочих днів після закінчення акції на сайті club.nic.ua та отримають відповідні повідомлення на адреси електронної пошти, які були вказані при авторизації.

Призерів визначить спеціальне незалежне жюрі серед списків, які наберуть найбільшу кількість голосів. Результати будуть опубліковані на сайті club.nic.ua додатково, але не пізніше 29 лютого 2016 року.

Призи

Гарантовані подарунки всім учасникам:

  • Знижка 20% на будь-який домен від

    Знижка 20% на будь-який домен від NIC.UA

    Код купону на знижку можна використовувати 1 раз в 1 акаунті

  • Знижка 15% на хостинг для сайту від

    Знижка 15% на хостинг для сайту від NIC.UA

    Код купону на знижку можна використовувати 1 раз в 1 акаунті

  • Знижка 50% на реєстрацію ТМ від

    Знижка 50% на реєстрацію ТМ від Broodex.com

    Код необхідно повідомити співробітнику агентства

  • «В этом году я...»

    Електронна книга «В этом году я...» від видавництва «Манн, Иванов и Фербер»

  • 42magnets

    Персональний фотомагнітик від  42magnets та NIC.UA

    (Першій тисячі учасників)

Призи, що будуть розіграні
на фіналі акції

Apple Watch

Apple Watch 42 mm,
а также:

  • Набір магнітів для холодильника The Cutlets від Psyho

  • Акаунт для управління хмарним дата-центром від NIC.UA з кредитом 240 у.о.

  • 5 доменів від NIC.UA (знижка 100% на реєстрацію домену на 1 рік)

  • 10 ваучерів на поповнення особового рахунку на 100 грн від NIC.UA

  • 5 ваучерів на поповнення особового рахунку на 300 грн від NIC.UA

Під отриманням головного призу мається на увазі можливість його придбання за 1 грн. Дана сума буде знята з особового рахунку клієнта NIC.UA. NIC.UA.

Ми не зможемо видати призи в грошовому еквіваленті або обміняти.

Доставка фотомагнітів — за наш рахунок (доставка в АР Крим та до певних міст Луганської та Донецької областей неможлива).

Знижка на реєстрацію ТМ поширюється тільки на послуги агентства Broodex. Держмито сплачується повністю.

Точне місце та час оголошення результатів будуть зазначені не пізніше 29 лютого 2015 року. У разі, якщо ми не зможемо зв’язатись з переможцем конкурсу впродовж 1 місяця після оголошення, перемога присуджується іншому учаснику.

Співробітники NIC.UA і їхні родичі можуть брати участь в акції, але не можуть брати участь у розіграші призів.

Зміни в правилах

Організатор конкурсу має право вносити зміни до даних правил в ході проведення конкурсу, публікуючи зміни на цій сторінці.

Боротьба зі зловживаннями

Організатори залишають за собою право без пояснення причин не допустити або зняти з участі в акції будь-якого користувача, а також не допустити чи зняти з участі в конкурсі списки, що не відповідають суспільній моралі чи містять об’єкти авторського права, які не належать автору роботи. Організатори також залишають за собою право не допустити до участі списки без пояснення причин. У випадку, якщо список не пройде модерацію чи зніметься з конкурсу, учасник буде повідомлений про це листом електронною поштою. Після цього учасник може надіслати новий список і повторно брати участь в конкурсі.

Передача информації

Беручи участь у конкурсі, користувач (учасник) підтверджує, що вся передана інформація для участі в конкурсі, в тому числі тексти, фото, аудіо-візуальні матеріали та інше, не порушує права третіх осіб. При цьому організатор (ТОВ «НІК.Юей») автоматично отримує права на копіювання, використання, розкриття й поширення даних матеріалів у власних інтересах, в тому числі з комерційними цілями, без обмежень у часі території і способу використання, методами, що не порушують чинного законодавства України. Організатор не несе відповідальності за тести, фото, аудіо-візуальні матеріали та ін., які учасник розміщує на сайті акції.

Передачею інформації вважається як відправка користувачем даних на електронну пошту (e-mail) акції, так і публікація в соціальних мережах з відповідною позначкою, обумовленої в правилах акції. Будь-яка інформація, передана таким чином, не має на увазі плату за її одержання або використання і не буде відшкодована організатором чи третьою особою, як у випадку прийняття її до участі в акції, так і в тому випадку, якщо передана інформація не приймає участі в акції.

У випадку, якщо передана інформація або її частина може бути кваліфікована як «персональні дані» відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», учасник, передаючи таку інформацію, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою прийняття участі в конкурсі та отримання призів. Такий дозвіл на обробку персональних даних набирає чинності з моменту передачі інформації для участі в конкурсі та діє протягом п’яти років з моменту закінчення конкурсу. Вимога знищення персональних даних автоматично припиняє участь у конкурсі і тягне за собою повернення отриманих призів як в момент дії акції, так і протягом п’яти років з моменту закінчення конкурсу. Крім цього, передачею інформації учасник підтверджує, що йому відомі права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», мети отримання організатором такої інформації, а також те, що його дані будуть передані компанії ТОВ «НІК.Юей», яка в свою чергу має права без додаткового повідомлення надавати доступ (публікувати на сайті club.nic.ua, nic.ua і його піддоменів) до його персональних даних третім особам (відвідувачам сайту, а також організаторам та залученим експертам) не змінюючи при цьому мету обробки таких даних.

Дякуємо, що дочитали правила до кінця!
Даруємо вам знижку 15% на реєстрацію домену:

THERULES2016

(Введіть цей код на останньому кроці оформлення замовлення)

Поделитесь списком с друзьями: