Створіть новорічний список та виграйте Apple Watch!
Почніть підготовку до Нового року з новими планами та ідеями. Діліться списками улюблених фільмів, рецептів та справ, збирайте лайки та вигравайте призи!
Почніть підготовку до Нового року з новими планами та ідеями. Діліться списками улюблених фільмів, рецептів та справ, збирайте лайки та вигравайте призи!
Час приготування — 1 година. Відварити картоплю, моркву та яйця, все нарізати дрібними шматочками, перемішати та заправити майонезом.
Напишіть коротко та зрозуміло, про що ваш список — заголовок має зацікавити.
Напишіть все, що необхідно. У нас, наприклад, тут рецепт — головне не забути інгредієнти.
Іноді одного лише переліку недостатньо. Тому до будь-якого списку можна додати коментар.
Гарна картинка розповість про тему чи настрій списку та допоможе виділити ваш список серед інших.
Діліться списком з друзями та збирайте лайки. Більше лайків — ближче приз!
Мой план-минимум на 2016 год, по прочтению книг с саморазвития и мотивации, с дальнейшем практическим внедрением в свою личную жизнь :)
Мій список хоч і видається досить тривіальним, але, повірте, що кожен з його пунктів важливий для мене і я справді сподіваюсь, що прийдешній рік дозволить мені виконати кожен з його пунктів. Бажаю усім так само досягти поставленої мети і хай справдяться усі Ваші найзаповітніші мрії ;)
Використовуйте дані свого акаунту на NIC.UA.
Якщо у вас нема акаунту, зареєструйтесь.
Для участі в акції потрібен акаунт на NIC.UA — його можна створити саме тут.
Якщо у вас вже є акаунт, авторизуйтесь.
31 січня 2016 року наша акція закінчилась.
Дякуємо всім учасникам!
Ви все ще можете створити список та поділитися ним з друзями, а також надихнутись списками інших учасників.
Результати розіграшів ми публікуємо в Фейсбук.
Завжди ваша, команда NIC.UA