Все

Історії › Історія № 12

Моя історія про домен Balabas.com.ua.

Ще десь в 2007 році я бачив в неті фотографії людей, які сидять на якихось дивних мішках. Далі схожі фотки попадались все частіше.

Тому якось я вирішив погуглити що це таке. Так я дізнався про крісла-мішки, про їх стильність та зручність Але в ті часи купити щось таке онлайн не було можливості. Пізніше я все ж набрався рішучості зробити таке крісло самостійно. Спершу довго думав над наповненням. Сипучого пінопласту також в продажі не було і я вирішив взяти шматки пінопласту та вручну його подрібнити. Складно описати цю картину, дивний процес та незграбний результат - той пінопласт був усюди в будинку, але 4 години роботи не принесли і 5% бажаного результату ;( Тому я свою ідею і відклав на невизначений термін.

Але через 2 роки я познайомився з чудовою дівчиною, яка мала ательє з пошиття одягу. Якось в розмові я їй розповів про свій «бзик» з кріслами та через пару місяців вона мені подарувала таке крісло на День народження :) Звичайно ж моєї радості не було меж. Та крісло вийшло таким чудовим та добротним, що я одразу зрозумів - треба робити бізнес!

Якщо ви подумали, що для початку бізнесу треба зареєструвати домен - я поділяю ваші роздуми. І пропускаю опис того, як ми шукали гарну назву із вільним доменом :) Цей процес затягнувся значно довше, ніж ми собі могли уявити. Зрештою фінальна назва магічним чином з’явилась нізвідки: в нашій розмові промайнуло слово «балабаситись» в контексті «дуріти, ковбаситись» і ми вирішили, що це дуже гарна назва для нашого драйвового товару. В той момент ми назвали наші крісла Балабасами та зареєстрували домен.

Далі почалось саме цікаве: треба було розробити сайт, написати тексти та зробити фотографії. Вже на цьому етапі стало видно, що всі ці маневри не марні - ми познайомились з талановитими дизайнерами, цікавими людьми, креативними фотографами, займались новими цікавими речами та отримали купу цікавого досвіду. Потім додали трішки маркетингу і наш домен почав приносити нам замовлення, а клієнтам радість та круті балабасики. І тепер наші динамічні меблі можна побачити в Києві, Львові, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську і навіть в Ужгороді. Балабаси не просто прикрашають домівки, а ще є улюбленими робочими місцями в багатьох офісах та креативних місцях відпочинку.

А почалось все з рішення реєструвати домен ;)

Павло Алексєвич

Хотите выиграть iPad 2?
Принимайте участие в конкурсе!